Outback

Διαχρονική αντοχή, απόδοση και αξιοπιστία.

SUBARU BOXER Engine

Λίγα άλλα αυτοκίνητα οδηγούνται με τη σιγουριά που οδηγείται το Outback. Έτσι δεν θα σας εκπλήξει ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αυτό επιτυγχάνεται. H οριζόντια διάταξη του κινητήρα SUBARU BOXER με τα αντικρυστά πιστόνια, προσδίδει χαμηλότερο προφίλ

σε σχέση με άλλου τύπου κινητήρες. Έτσι ο κινητήρας, και συνολικά το όχημα, αποκτά χαμηλότερο κέντρο βάρους και καλύτερη ισορροπία. Επιπλέον τα αντικρυστά πιστόνια κινούνται έτσι ώστε να αντισταθμίζουν τις αντίστοιχες δονήσεις.

2.5-LITRE DOHC SUBARU BOXER ΒΕΝΖΙΝΗΣ

2.5-LITRE DOHC SUBARU BOXER ΒΕΝΖΙΝΗΣ

  • Μέγιστη ισχύς 175 PS (129 kW) / 5.800 rpm
  • Μέγιστη ροπή 235 Nm (24,0 kgfm) / 4.000 rpm
  • Κατανάλωση καυσίμου* 7,0 lit. / 100 km
  • Εκπομπές CO2 *161 g/km

2.0-LITRE DOHC SUBARU BOXER DIESEL

2.0-LITRE DOHC SUBARU BOXER DIESEL

  • Μέγιστη ισχύς 150 PS (110 kW) / 3.600 rpm
  • Μέγιστη ροπή 350 Nm (35,7 kgfm) / 1.600-2.400 rpm
  • Κατανάλωση καυσίμου* 6,1 lit. / 100 km
  • Εκπομπές CO2 *159 g/km

* Δείτε τις προϋποθέσεις

* Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 : Σύμφωνα με 2016/646W

Αυξημένη σταθερότητα

Επειδή το μπλοκ του κινητήρα BOXER έχει πιο επίπεδο προφίλ και κάθεται χαμηλότερα στο σασί, το όχημα συνολικά είναι πιο σταθερό, ισορροπημένο και ανθεκτικό σε πλευρικές μετακινήσεις, σε σχέση με άλλα.

Επιδόσεις που διαρκούν

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα έχει ακαμψία και αυτο-εξισορρόπηση επιτυγχάνοντας έτσι αντοχή και αξιόπιστες επιδόσεις και δημιουργώντας λιγότερους κραδασμούς από τύπου-V κινητήρες ή 4κύλινδρους εν-σειρά κινητήρες της ίδιας κατηγορίας.

Symmetrical All-Wheel Drive

Ο έλεγχος οδηγεί στην εμπιστοσύνη και η σταθερότητα δημιουργεί μια ευκινησία που συναρπάζει στο Outback. Τα οχήματα Subaru εμπνέουν εμπιστοσύνη πίσω από το τιμόνι, χάρη στον σχεδιασμό του Symmetrical AWD σε συνδυασμό με τον μοναδικά ισορροπημένο κινητήρα SUBARU BOXER engine. Αυτό το σύστημα δίνει ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, ανά πάσα στιγμή, για καλύτερο έλεγχο σε όλους τους δρόμους ακόμα και κάτω από άσχημες συνθήκες.

Έχει εξαιρετική ισορροπία δεξιά-αριστερά και ακρίβεια χειρισμού, επειδή τα κύρια στοιχεία του είναι ευθυγραμμισμένα κατά μήκος, ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους του εμπνέει για μία ιδιαίτερα καθηλωτική οδήγηση. Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Symmetrical AWD σας δίνουν περισσότερα εφόδια για να αποφεύγετε καλύτερα τον κίνδυνο.

Lineartronic (CVT)

Lineartronic (CVT)

Σχεδιασμένο για να αξιοποιεί στο έπακρο τον κινητήρα SUBARU BOXER και το Symmetrical AWD, το αποτελεσματικό κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Lineartronic (CVT) κρατά τον κινητήρα στο ιδανικό φάσμα ισχύος του που επιτρέπει στο Outback 2.0D να καταγράφει την εξαιρετική κατανάλωση των 6,1l/100km.

Η διαχείριση της εναλλαγής των ταχυτήτων διατηρεί την οδήγηση ομαλή και με ανταπόκριση και στους 2 κινητήρες 2.0D και 2.5i, ενώ το Lineartronic στον 2.0D διαχειρίζεται επίσης την υψηλότερη απόδοση ροπής με λιγότερο θόρυβο από τα μηχανικά μέρη για ομαλότερη και πιο αθόρυβη οδήγηση.

Η διαχείριση εναλλαγής των ταχυτήτων έχει έναν κλιμακούμενο μεταβλητό έλεγχο που παραμένει σε αρμονία με τις αλλαγές στην ταχύτητα του οχήματος και στις στροφές του κινητήρα, επιτρέποντας στον οδηγό να αντιλαμβάνεται τα σημεία αλλαγής κατά την επιτάχυνση δημιουργώντας μια δυνατή και άνετη σύνδεση μεταξύ του οχήματος και του οδηγού.

Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι

Τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων είναι τοποθετημένα στο τιμόνι δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σχέση μετάδοσης του Lineartronic που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες οδήγησης. Παρέχουν επίσης 6-τάχυτη χειροκίνητη κλιμάκωση του κιβωτίου για πιο άμεση ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο απολαυστική και σπορ οδηγική εμπειρία.

X-Mode

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το X-Mode παίρνει τον έλεγχο του κινητήρα, της μετάδοσης, του Symmetrical AWD, των φρένων και άλλων λειτουργιών για να σας κινήσει με ασφάλεια και σιγουριά

σε κακοτράχαλους δρόμους και σε ολισθηρά οδοστρώματα. Όταν ενεργοποιείται το X-Mode τότε αυτόματα το Hill Descent Control σας βοηθά να κρατάτε σταθερή ταχύτητα στην κατωφέρεια.

SI-DRIVE

Ανάλογα με το δικό σας στιλ οδήγησης, το SUBARU Intelligent Drive (SI-DRIVE) μπορεί να προσαρμόσει την απόκριση του γκαζιού και τη συμπεριφορά του αυτόματου κιβωτίου, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα την καλύτερη απόδοση και ευελιξία σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Sport Mode

Sport Mode

Το Sport mode προσφέρει ομαλή απόδοση του κινητήρα σε οποιαδήποτε ταχύτητα οδήγησης, κάνοντας απολαυστική την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους. Νιώθετε αμέσως την γραμμική απόδοση που αποδίδει η εκλεπτυσμένη, πλούσια σε ροπή απόκριση.

Intelligent Mode

Intelligent Mode

Το SI-DRIVE ενεργοποιεί το Intelligent mode για άμεση απόκριση και περιβαλλοντική ευθύνη. Αυτό το mode είναι ιδανικό για βόλτες στην πόλη ή μεγάλες αποστάσεις που θέλετε εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Παρέχει επίσης ευελιξία ελέγχου στη βροχή ή σε χιονισμένους δρόμους.